2012. március 1., csütörtök

Nancy zűrös élete 18.fejezet

-Úristen Mary fuss!- kiáltottam Mary-nek.Amit láttunk szörnyű volt.Legalább 10 holttest mellettük a szívükkel melléjük pedig vérrel:" Amiért elfutottál cica".Pont úgy ölték meg őket ahogy Adam-et.
-Nan állj meg!- mondta Mary és megragadta a kezemet.
-Mi a baj Mary most nincs időnk megállni?
-A korházig eltudunk menni?
-Mié....... óóóó ne ne pont most?
-Igen nem tehetek róla.- mondta Mary.Gyorsan keresztül szaladtunk a sok holttesten és be a kocsiba.
-Hogy érzed magad?Mid fáj?A baba....- a baba szóra eszembe jutott valaki.-Jézusom!Mary otthagytuk Lia-t!- mondtam.Ilyen még életemben nem történt velem.A kocsiban egy szülő nő a halottakkal teli házban pedig a kisbabám.
-Nan csörög a telefon!
-Oké oké felveszem.- mondtam meg sem néztem ki hív ezért mikor beleszóltam egy kicsit bizonytalan lettem.


-Tessék?
-Nan hol a fenében vagytok?Mi ez a sok vér itt??És miért hagytátok Lia-t itthon egyedül?
-Lia jól van?
-Igen mikor haza értem fent sírt a hordozóban.
-Istenem hála az égnek hogy jól van.El kell mennünk a korházba Mary-nél beindult  szülés.
-Én is bemegyek csak még tisztába rakom Lia-t! - mondta.Igen vicces volt hallani az ő szájából ezt.


Beértünk a korházba.Eszembe jutott amikor én szültem Lia-t.Tudtam hogy mit érez most bent Mary.A fájdalmat és az örömöt egyben.Olyan rossz hogy Adam nem lehet itt.Körülbelül egy óra múlva megérkezett Ian Lia-val.Nagyon sok időt vártunk míg végül az orvos kijött.Nem vágott valami bíztató képet.


-Önök Mrs.McCuries hozzátartozói?
-Igen jó napot!Hogy van Mary?
-Túl van a nehezén.De sajnos nagyon legyengült.Most gépek tartják életben.Ha rosszabul a helyzet sajnos le kell hogy vegyük a lélegeztetőgépről.
-Istenem remélem hogy túl éli vagy.... akkor szegény Lindsey szülők nélkül marad.Mit csinálnánk vele?
- mondtam.Nagyon szörnyű dolgok történnek mostanában.Ezt már egyszerűen idegileg sem lekileg sem bírnám elviselni.-Bemehetünk hozzá?- kérdeztem az orvostól de valami csipogott a nyakában és gyorsan beszaladt Mary szobájába.Ettől nagyon ideges lettem.Majdnem két óráig nem jöttek ki az orvosok.De én el sem mentem a szoba elől.Sokáig vártunk míg egy orvos kijött.Nem ugyanaz volt aki az előbb avgyis két órával ezelőtt hanem egy másik.


-Jó napot!Sajnos rossz hírt kell hogy közöljek önökkel.Mrs.McCuries szíve nem bírtam sajnos feladta és leállt.Sajnáljuk de nem tudtunk rajta segíteni.- ekkor sírni kezdtem.Ian szorosan ölelt.- Még annyi kérdésünk lenne hogy ha lehet holnapra eldöntenék  kisbaba sorsát hisz nem maradhat itt ebben a korházban.
-Persze megpróbáljuk.- mondtam.Elment az orvos és Ian,Lia és én haza mentünk.Mikor hazaértünk leültem Ian mellé beszélgetni.


-Beszélnünk kéne Lindsey sorsáról.
-Mégis mit?
-Hogy hol legyen vagyis kinél.
-Szerintem adjuk örökbe.- mondta Ian.Szerintem rám sem figyelt mert közben a tévét bámúlta és popcornt zabált.
-Ian figyelj rám.Ő Adam lánya nem adjuk örökbe.
-Akkor mit ak.......na nem.Mi nem fogjuk felnevelni.- mondta ideges hangon.
-De én akkor sem fogom hagyni hogy a testvérem gyerekét valaki más akit nem is ismerünk nevelje fel.
-Nézd Nan találunk neki más szülőket.- mondta ekkor eszembe jutott rég nem látott legjobb barátnőm April.
-És mit szólnál ha April lenne az "anyja"?
-Hát ha ő beleegyezik akkor legyen.
-Rendben felhívom.- mondtam és a telefonhoz siettem.Tárcsáztam a számot és felvette br nem az akire számítottam.


-Szia cica!Gondolom azt hitted hogy April drága az ki a legnagyobb biztonságban van.Hallom meghalt Mary sajnálom.Jó sorsa lett a ribancnak.Nézd a terv a következő.Ha nem vonszolod ide a segged ebbe a házba akkor meghal April.És nem a drága szerelmednek nem szólsz mert ha igen Lia lesz a következő.Gyere ide April házához.- erre levágta a telefont.Nagyon féltem és udtam ha elmegyek meghalok.De nem volt más választásom nem fog miattam meghalni April.


-Figyelj drágám elmegyek April-hez hisz már nagyon régen beszéltünk nem
lehetne hogy lehozod ide Lia-t magadhoz a biztonság kedvéért?
-De persze már is lehozom.Menj csak de ne legyél sokáig nem szeretnék egyedül aludni.- mondta.Bár azt nem tudja hogy lehet többet nem is alszik velem nem hogy ma este.Beültem a kocsimba.Elindultam szinte egész úton remegett a kezem.Nagyon féltem hogy talán ez a vég.Mikor megérkeztem April házához nagy levegőt vettem és kiszálltam a kocsiból.Bementem sötétség és sehol senki.Gyorsan felkapcsoltam a lámpát és ott állt.


-Szia cica!A feladat az hogy lefekszel velem semmi több.Nem lesz több 10 percnél.- láttam April arcán hogy azt akarja mondani hogy nem de nem olt más választásom.Meg kellett tennem hogy mindenki biztonságban legyen.A pasas egyre közeledett hozzám levette a ruhámat majd felvitt egy üres szobába.Közeledett felém én nagyon féltem a levegőt is remegve vettem.Ekkor az ajtó csapódott egyet.Csak arra tudtam gondolni hogy nehogy April legyen az mert meghal.Gyorsan leszaladtam míg a pasas egy kést vett a kezébe.Kinyitotta az ajtót és Ian állt ott akit amint meglátta a pasas leszúrta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése