2012. augusztus 17., péntek

20.fejezet Bora Bora

Szijasztok!Itt is van a következő fejezet remélem tetszik majd nektek.Ahogy ígértem bepótoltam a Sarry-t így most ők "uralják" ezt a fejezetet.
Jó olvasást!
Bíía xx

Stacey szemszöge:

Itt ülünk Harry-vel a Heathrow-i reptéren és várunk.Igazából nekem halvány lila gőzöm sincs mire de Harry tudja.A kezemet a kocsis jelenet óta szinte egyszer sem engedte el csak mikor kiszáltunk a kocsiból. Most is fogja mintha attól félne hogy elszaladnék.Talán lehet inkább attól fél hogy most haragszok rá és azt hiszem nem szeret.Amióta idejöttünk egy szót sem szóltunk egymásnak csak ültünk mint a némák.Néha-néha egymásra néztünk de ezen kívül nem.Végül a bemondó megszólalt:

"A Bora-Bora-ra tartó gép utasait megkérjük kezdjék el a felszállást."

Mondta a bemondó mire Harry rámmosolygott és felállt.
-Ez nekünk szólt?- kérdeztem miközben Harry felhúzott a székről.
-Nagyon úgy tűnik.- mondta mosolyogva majd elindult a jegyszedő felé.
-Te Bora-Bora-ra viszel?- kérdeztem mosolyogva.Ő nem szólt egy szűt sem hanem továbbra is csak mosolygott.- Úristen!- mondtam majd a nyakába ugrottam.El sem hiszem hogy elvisz Bora-Bora-ra.Ez már mindenen felűl múlt.Igaz nem szeretem ha kapok inkább adni szeretek de ezt most inkább nem kezdem el ecsetelni mert ilyenkor mindig összekapunk.
-Oké-oké.Felborítasz!- mondta mosolyogva.Természetesen ahogy az lenni szokott a fotósok most sem maradtak ki. Honna tudják ezek hogy itt vagyunk mikor még én sem tudtam hogy jövünk?Ezek rosszabbak mint az FBI.Harry-vel elindultunk a gép felé és mikor megláttam hogy ez egy normális gép mármint tele emberrel egy kcisit megijedtem.
-Harry?- szóltam Harry-nek ki érdeklődve kapta felém fejét.- Nem fognak felismerni?- kérdeztem.
-Már utaztunk a srácokkal normális gépen.Nyugi nem lesz semmi baj.Majd legfeljebb jól elbújunk.- mondta mosolyogva majd felszáltunk a gépre.Ugye nem meglepő ha azt mondom hogy az 1.osztályon utaztunk?Tele volt dúsgazdag nagyképű emberekkel akikre ránézni is fájt.Harry-vel direkt hátra ültünk hisz egy normális ember is lehet gazdag és lehet One Direction rajongó.Harry ült belülre a biztonság kedvéért én pedig szélre.Mikor leültünk Harrymegint megfogta a kezem és rámmosolygott.
-Szeretlek.- mondta mosolyogva.
-Hát még én.- mondtam majd megcsókoltam.- És ezt mivel érdemeltem ki?- kérdeztem továbbra is mosolyogva.
-Már mondtam. Te vagy az egyetlen lány akit tiszta szívemből szeretek.Szeretnék mindent megadni neked.- mondta és annyira közel voltunk egymáshz hogy szinte már összeért a szánk.
-De Harry ugye tudod hogy engem nem érdekel a pénzed?- néztem rá mire elmosolyodott.
-Tudom mindig elmondod.- mondta mosolyogva.- Ja és ha nem baj az 5. napon csatlakozik anyukád és Gemma-ék.- mondta.
-Komolyan?- kérdeztem boldogan.Anne-t már 2 hónapja nem láttam és bevallom hiányzik szóval enél jobban enm örültem volna semminek.
-Komolyan.- mondta mosolyogva.Ekkor megjelent mellettünk egy nő tálcával amin egy csomó étel volt.Hirtelen nagyon éhes lettem így megcsillant a szemem.
-Kérnek valamit?- kérdezte kedvesen.
-Én egy angol teát és egy mogyorót.- mondta Harry majd a nő odanyújtotta neki.
- Én is ugyanezt.- mondtam amjda nő felém nyújtotta.
-Na bejön a tea?- kérdezte Harry mosolyogva miközben a mogyoró kibontásásval küzdködött.
-Igen de lárom de egyenesen harcolsz azzal a zacskóval.- mondtam mosolyogva.
-Nem akar kinyílni.- mondta nyögdécselve.
-Na jó add ide.- mondtam majd elkértem tőle.De a szemét zacskó azért sem akart kinyílni.- Mi a...?- mondtam már én is idegesen.
-Na látod?- kérdezte nevetve.
-Ne röhögj Harold.- mondtam mire elkomolyodott.
-HARRY!- mondta szinte kiabálva mire hallottam hogy egy lány azt mondja hogy "Harry???"
- Hát drágám ezt elintézted.- mondta ránézve mire értetlenül nézett rám.
-Mit?- kérdezte de felesleges volt elmondani mert már a kinézetre velem egyidős lány itt termett mellettem.
-Bocsi Harry egy aláríást nem adnál?- kérdezte a lány mre Harry rámosolyogott és elvette a lapot és a tollat.
-De kérlek ne írd ki Twitter-re vagy bárhova máshova hogy láttál minket mert most szeretnénk nyugisan eltölteni egy kis időt.- mondta Harry.
- Ja tényleg te is itt vagy.Észre sem vettelek.- mondta gúnyosan rámnézve.- Hát köszönöm Harry remélem még találkozunk.- mondta mosolyogva majd ellibbent.
-Hát okééééé.- mondtam elhúzva az "é"-t .
-Sajnálom.- mondta Harry lehajtott fejjel.
-Ugyan Harry most te mit sajnálsz?Ez a csaj volt nagyképű és kész!Te nem tehetsz róla.- mondtam majd megcsókoltam.
-Örülök hogy ilyen jól kezeled.- mondta mosolyogva.
-Volt időm megszokni.- mondtam majd Harry lenyúlt a laptopért.
-Valahogyvan egy olyan érzésem hogy a csaj nem tartja a szavát.- mondta Harry majd fellépett Twitter-re.- Ú tegnap lemaradtunk egy nagyon érdekes Twitcam-ről.- mondta Harry majd megmutatta a terndeket.Lilo Twitcam és Niam Twitcam valamint Jeremy Logan Payne.
-Ó Jeremy Logan Payne.- mondtam mosolyogva.
-Aha. Gondolom Liam-ék elmodták.- mondta Harry.Lejjebb görgette az oldalt és ott is volt.
-Harry ás Stacey a Bora-Bora-ra tartó repülőgépen tartózkodnak.- olvastam fel.Harry egy sajnálkozó nézést intézett felém de erre nem figyeltem mert nem ő tehet róla.Ekkor megjelent egy újabb trend "Sarry Holiday".
-Milyen kreatív trend.- mondtam mosolyogva.
-Téged nem idegesít?- kérdezte Harry csodálkozva.
-Ó dehogynem csak szerintem nem lenne jó ötlet egy repülőn kiverni a csudát másrészt pedig Harry Nem.Te.Tehetsz.Róla.- mondtam neki szótagolva hogy megértse.
-Oké-oké felfogtam.- mondta miközben felelmelte a kezét védekezésképpen.
-Kimegyek a mosdóba. Mindjárt jövök.- mondtam majd nyomtam egy puszit az arcára és elindultam a mosdó felé.Mikor elvégeztem a dolgom mentem kezet mosni és ekkor a tükröben észrevettem a csajt aki az előbb leflegmázott ahogy az ajtóban áll gonoszul mosolyogva.
-Szia Stacey.- mondta nyájasan.
-Mit akarsz?- kédeztem é próbáltam higgadt maradni de eleve attól hülye mosolyától már ideges voltam.
-Csak hogy hagyd békén Harry-t.- mondta olyan természetesen mintha arra kért volna hogy álljak arrébb mert ő i kezet akar mosni.
-Mi?- kérdeztem és próbáltam arra gondolni hogy rosszul hallottam.
-Jól hallottad!Szállj le Harry-ről.- mondta miközben egyre közelebb jött hozzám.Bevallom félelmetes volt.Eddig aki megkért hogy hagyjam Harry-t vagy 12 vagy 11 éves volt és tőlük annyira nem féltem.De ez a csaj nem hogy még velem egyidős de még magasabb is volt nálam ugyanis 15 centis magassarkú volt rajta amit nem értek miért vett fel egy repülő útra.
-Ez nem így megy.- mondtam neki miközben próbáltam állni a tekintetét.Tipikus nyávogós midnent megkapok cica baba volt. Szőke haj és rikítóan kék szem de az arcáról nem mondnaám el hogy annyira szép.
-Hány fenyegetést kaptál eddig szívem?- kérdezte nyájasan.Szívem? Mit akar ez lefizetni?
- Eleges drága hogy tudjam mit kell ilyen helyzetekben tenni.- mondtam neki mosolyogva hát ha így én is így.
-Ha szereted Harry-t akkor elengeded.- mondtam mosolyogva.
-Ha szereted Harry-t és igazi rajingó vagy elfogadod hogy valaki más melett boldog.- mondtam neki mire a szeme elsötétűlt és egy hatalmas pofot lenyomott nekem.A fájdalomtól lerogytam a földre.Ekkor kinyílt az ajtó és Harry kétségbeesett arccal lépett be rajta és egyenesen hozzám.
-Stacey jól vagy?_ jérdezte aggódva és segített felállni.
-Most komolyan Harry? Nem is ütöttem nagyot.Megjátsza.- mondta a csaj.
- Az ilyen rajongókat egyenesen utálom.- mondta Harry a csaj szemébe.- És igen írd ki Twitter-re hogy Harry Styles utál miközben egy rajongója vagyok de azt is írd oda hogy előtte megvertem a barátnőjét.- mondta Harry majd otthagyta a lányt és elvitt a helyünkre.- Megyek hozok jeget.- mondta majd nem sokkal később egy kendővel és egy pohár jéggel tért vissza.Leült mellém és betekerte a jeget a kedndőbe és az arcomra tette.- Annyira sajnálom.- mondta mélyen a szemembe nézve.
-Harry...- mondtam volna tovább de nem engedte hogy befejezze.
-Tudom nem tehetek róla.De Stacey akkor ki? Én vagyok híres én rángattalak bele ebbe az egészbe szóval ne mond azt hogy ez nem az én hibám.- mondta Harry.Itt végül megtörtem elkezdtem sírni.Igazából enm tudom miért de most sírtam.Az arcom rettenetesen fájt nem néztem volna ki abból a cica babából hogy ekkorát tud ütni.Harry szorosan ölelt magához és a hátamat simogatta.- Jól van semmi baj. Sajnálom hogy kiabáltam.- mondta Harry amjd belenéztem a szemébe.
-Engem nem érdekel hányan akarnak minket külön látni és az sem hogy akárhova megyünk mindehol fotósok és rajongók vannak.Nem érdekel.Ami egyedül érdekel az te vagy. Szeretlek és soem akarlak elveszíteni.- mondtam neki sírva.
-És nem is fogsz.Sosem ahgylakel. Szeretlek.- mondta majd megcsókolt.

10 órával később

Végre lezsállt a gép.Már teljesen elültem a seggem.Ezt meg is osztottam Harry-vel aki egy jöt röhögtt rajtam.Ahogy arra szémítottunk Bor-Bora-n is vannak fotósok akik gondolom Twitter-eznek így meg is látogatták a repteret.Harry szorosan magához húzott én pedig a fejemet a vállába temettem.Így mentünk végig a fotósok hadán.Mikor megérkeztünk lekértük a bőröndöket utána Harry fogott egy taxi-t és elvitt minket a szállásunkhoz.Harry bekötötte a szememet hogy legyen meglepetés a hely így az útból szinte semmit sem láttam.Mikor megérkeztünk Harry megfogta a kezem és segített kiszállni.Majd mögém lépett és levette a kendőt.Ami elém tárúlt az valami eszméletlen volt.Még éltemben nem láttam ilyen szép helyet.

Tátott szájjal néztem körbe az egész szigeten és még mindig nem hittem el hogy itt vagyok.Míg csodálkoztam Harry kifizette a fuvart és mellém állt.
-Na tetszik?- kérdezte és láttam benne azt a gyerekes izgulást mintha azt kérdezni az anukéjától hogy tetszik-e amit a az oviban rajzolt neki.
-Hogy tetszik-e?Harry ez valami ezsméletlen.- mondtam kábúltam.- Nem jutok szóhoz.- mondtam boldogan.
-Reméltem hogy tetszeni fog.- mondta mosolyogva majd megfogta a kezem a másikkal pedig a bőrönsöt húzta.Én is így tettem és elindultunk be a házba.Amint beléptünk volt egy kis folyosó ahonnan nyílt a nappali.A nappaliban volt egy pirosas kanapé tévé és mindenhol gyertyák égtek. Az ablak nem kinyitható hanem kiforgatható volt és pont a tengerre látott.A folyosóról jobbra volt egy konyha ami egyzserűen mesés volt.Mindenből a legdrágább és legszebb dolgok voltak.Balra volt egy lépcső ami az emeletre vezetett. Harry a fejével arra biccentett így felmentünk.Amint felértünk a lépcsővel szembe volt az erkély ami hatalmas volt. Napozógyak, asztal székekkel és ha jól láttam szalonnasütő és grilleő is volt ott. Az erkély melett volt a hálószoba ahonnan szintén kilehetett menni ugyanerre a terszra. A háloszobában egy hatalmas franciaágy tévé és egy pálmafa alakú lámpa volt. Ebből a szobából nyílt a fürdőszoba ami egyszerűen nem lehet szavakba önteni. Jacuzzi kád zuhanyzó miden volt benne. A fürdőszobáből nyílt egy szauna amit nem tudom hogy Harry akar-e használni de ha belehalok is beráncigálom.Harry felém fordúlt és érzelmesen a szemembe nézett.
-Ez gyönyörű.- mondtam Harry-nek.Bele sem emrek gondolni hogy mennyibe került ez neki.
-Gyönyörű lánynak gyönyörű hely jár.- mondta mosolyogva majd megcsókolt.- Vegyél fel egy bikinit megyünk fürödni.- mondta majd érdeklődve éztem rá ugyanis már este 9 óra lehetett.
-Ilyenkor?- kérdeztem mire elmosolyodott.
-Ilyenkor a legjobb fürdöfni.- mondta mosolyogva mjd elindult a bőröndjéhez hogy felvegyen egy fürdőgatyát. Én is így tettem csak bikiniért mentem.Harry nem zavartatta magát lekapta a ruháit és felvette a fürdőgatyáját.Én sem szégyenlősködtem. Elvégre minek?Úgyis látott már meztelenül lekaptam a melltartómat és felvettem a bikini de nem értem el hátul úgyhogy kénytelen voltam segítséget hívni.
-Harry becsatolnád?- kérdeztem mire elővette a pervez mosolyát és odajött. Mikor becsatolta elkezdte csókolgatni a nyakamat.- Ha így folytatod nem lesz fürdés.- mondtam mire kajánul elmosolyodott.Megfogta a kezem és elkezdett lefelé húzni majd kiléptünk a melegbe ami nem volt megszokott hisz csak London-ból jövünk.Rögtön beleszaladtunk a tengerbe és elkezdtük egymást locsolni Harry egy párszor beledobott de ezt most kivételesen élveztem.Hirtelen elkapott hátulról és magafelé fordított majd szenvedélyesen megcsókolt.Mikor lváltunk láttam a szemében a vágyat amit biztos az enyémben is látott.Megfogta a kezem és elkezdett a víz egy oldalához egy vízeséhez húzni.
-Gyere itt biztos nem látnak meg.- mondta majd bement a vízesés mögé és azonnal letámadtam az ajkaimat.Míg csókolóztunk a melltartómat kezdte kikötni ami sikerült is neki és le is szedte rólam majd én rólam a nadrágját majd végül ő a bikini alsómat és már eztelenek is voltunk. Egy gyengéd mozdulattal ráhelyezett a férfiaságára mire én felnyögtem és megettük azta mit a szállodában csak most sokkal romantikusabb környezetben.

1 megjegyzés: